Hier word ik blij van! De aanwezige gasten verwennen in avondvullend programma met 8 tot 10 mooie en kleine ‘mondvermaakjes’.
Alle smaken van vis, vlees en vegetarische keuken komen voorbij, ook met dieet-wensen en allergieën houd ik rekening.
Denk aan op eigenzinnige gepresenteerde finger-food hapjes, dus met de vingers eten mag!
- Mijn niet te versmaden vet lekkere gamba’s in roomboter, groen kruiden en knoflook
- Zacht gegaard buikspek, al lekker van zichzelf, maar dan nog met zwarte peper en zeezout
- (H)eerlijke zachte geitenkaas en zongedroogde tomaten met toast, brood of cracker
- Goudgele combinatie van saffraan en honing in een Panna Cotta
Maar natuurlijk heb ik nog veel meer lekkere hapjes…
- Groene Asperges met rauwe ham
- Bloemkool/Broccoli salade met oude kaas
- Carpaccio met pesto en oude Achterhoeker
- Kalfslende en Tonijn
- Gerookte of Gemarineerde Zalm
- Rivierkreeftjes met Creme fraiche en Rettig
- Gazpacho van Pomodori tomaat
- Bisque van Garnalen
- Coquille met gegrild Spek
- Avocado met Garnalen
- Rillette van Makreel, Limoen en Koriander
- Dadel met Blauwe kaas en Spek
- Groentequiche met Tomaat
- Geitenkaas met Spek
- Varkenswang en Seizoensgroente
- Buikspek met Linzen
- Dorade met Boter en Groene kruiden
- Zalm en Zuurkool
- Kippetje TeriYaki
- Rundvlees met Sesam
- American Pancake en Hangop
- Aardbeiensoepje met Mascarpone
- Kokos Bavaroise
- Panna Cotta Karamel Zeezout
- Creme Brulee in vele soorten Smaken
- Witte en/of Bruine Chocolademousse
- Wentelteefje met Karamel
- Oude Kaas en Zilte boter
- Koffie en/of Thee